AGILO C

AGILO C е с капацитет до 63 пътници. Благодарение на компактните си пропорции от 8.40 м дължина и 2.30 м широчина, с AGILO C се маневрира много лесно. Тези размери правят автобуса идеален за движение в старите градски центрове с тесни, криволичещи улици, като същевременно предлага голям капацитет за правостоящи пътници.

Вид гориво

Дизел

Макс. мощност

107 kW (145 hp)

Дължина

8.38 м

Капацитет

до 63 пътника

Ефективност

AGILO C е компактен е това го прави лесен за управление във всяка една част на града.

AGILO C е с капацитет до 63 пътници и благодарение на компактните си пропорции от 8.40 м дължина и 2.30 м широчина маневрира много лесно.

Тези размери правят автобуса идеален за движение в старите градски центрове с тесни, криволичещи улици, като същевременно предлага голям капацитет за правостоящи пътници. Двигателят Euro 6 е с висок въртящ момент за безпроблемно изкачване на стръмни наклони.


Дизайн

AGILO C е интелигентен и надежден партньор за пътуване в центъра на града. Разпределението и оборудването на пътническия салон гарантират лесен достъп и лесно движение на пътниците.

Интериорът на AGILO C е проектиран за комфорт и отговаря на всекидневните нужди на автобус тип шатъл.

Ниският под, рампата за лица с намалена подвижност и двата широки двойни врати, отварящи се навън, позволяват на пътниците да се качват лесно. След качването пътниците се наслаждават на модерен, елегантен дизайн и удобни седалки. Независимо дали пътуват сами или в група, пътниците се радват на просторен интериор, който гарантира лесно движение, дори и с куфари.

Конфигурацията и двигателят са приспособени за шатълни превози.
Зоната на водача, която е отделена от пътническия салон, е просторна и предлага отлични условия за шофиране. Тази конфигурация, заедно с големия капацитет на AGILO C, го прави идеален автобус за шатъл.