e-KENT СЪЧЛЕНЕН

Екологичният, 100% електрически съчленен автобус e-KENT грее ярко като звезда във вашия град със своите нулеви емисии, тихо движение, динамичните, оригинални екстериорни линии и дизайн, който отразява бъдещето.

Вид задвижване

Електрическо

Максимална мощност

410 kW

Максимален въртящ момент

3100 Nm

Дължина

18.75 м

Батерия

Li-ion NMC 350 kWh / 490 kWh / 560 kWh

Капацитет

99 пътника

КОМФОРТ

Четирите широки, тип метрò, електрически плъзгащи се врати на съчленения e-KENT позволяват на пътниците да се качват и слизат бързо. С тази функция те предлагат на операторите много по-ефективна услуга за обществен транспорт.

 Със своята 100% електрическа климатична система, съчлененият e-KENT осигурява комфортно пътуване за своите пътници през всички сезони.

ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА НУЖДИТЕ НА ГРАДА

Съчлененият e-KENT е с дължина от 18,75 метра. Със своята съчленена структура, осигуряваща висока маневреност, голям пътнически капацитет, голям вътрешен обем и удобни окачвания, той е проектиран да отговори на нуждите на мегаполисите.

С различните опции на капацитета на батерията (350/490/560 kWh) съчлененият e-KENT е идеалното решение за нуждите на града.

Електрическият мотор с максимална мощност от 410 kW осигурява лесно шофиране дори и в интензивните и тежки условия на работа в града.