KENT C СЪЧЛЕНЕН

Със съчленения KENT C градският транспорт в пиковите периоди е практичен за пътниците и изгоден за операторите. Големите двойни врати в предната, средна и задна част на автобуса осигуряват лесно и удобно качване и слизане на. Елегантният му салон е с капацитет от 164 пътници. Автобусът разполага със специално място с детски и инвалидни колички. Двигателят му DAF е икономичен. Автоматичната скоростна кутия, EBS и ECAS помагат на водача да управлява автобуса лесно и безопасно по градските пътища.

Вид гориво

Дизел

Макс. мощност

271 kW (369 hp)

Дължина

18 / 18.75 м

Капацитет

до 164 пътника

Alternative Layout

-

Ефективност

Съчлененият KENT C се предлага в две дължини - 18 м. и 18.75 м. Това го превръща в оптималното решение за ежедневния градски транспорт.

Автобусът предлага най-големия капацитет (до 164 пътници) в гамата от градски автобуси на Otokar. Със своите габарити е идеален за пътуванe в пиковитe часове и е икономична инвестиция за операторите. Широките двойни врати в предната, задната и средна част на автобуса осигуряват на пътниците лесно качване и слизане.

Комфорт

Комфортното ежедневно пътуване и безопасността са основни приоритети.

Съчлененият KENT C предлага на пътниците функционален, климатизиран салон. Ръчната рампа и различните платформи за инвалидни колички осигуряват лесен достъп за лица с намалена подвижност. Просторният пътнически салон и светлият интериор (който може да бъде конфигуриран по различни начини) предлагат лесно предвижване на пътниците и комфортно пътуване.

Безопасност

Съчлененият KENT C е създаден, за да бъде безопасен.
Ергономичното и удобно място на водача предлага отлични условия за работа. Автоматичната скоростна кутия, функциите EBS и ECAS увеличават маневреността на автобуса и помагат на водача да шофира гладко и безопасно по пътищата на града. Новото поколение двигател Euro 6 е икономичен и екологичен.