KENT C CNG

Изпитаната и тествана надеждност, ниските оперативни разходи и вътрешното пространство с капацитет до 87 пътници правят KENT C CNG икономично решение за оптимизиране на вашия автобусен парк. Kent C CNG е просторен и практичен. Наличен е с 2 или 3 врати, с различна дължина и различна конфигурация на седалките. Това позволява да адаптирате капацитета му според вашите нужди. Интериорът е елегантен и разполага с модерна, напълно оборудвана зона за водача, която отговаря на всички критерии за ергономичност. Независимото окачване на предния мост, както и функциите за безопасност, като ABS, EBS и ASR, осигуряват плавно и стабилно шофиране.
 

Див гориво

Природен газ

Макс. мощност

221 kW (300 hp)

Дължина

10.80 / 12 m

Капацитет

до 87 пътници

Ефективност

KENT C CNG е разумният избор за намаляване на оперативните разходи. В съответствие с изискванията на стандарта Euro 6, KENT C CNG се отличава с ниски емисии (CO2 и замърсители), ниски експлоатационни разходи и безшумен двигател. Както и при версията с дизелов двигател, KENT C CNG е оборудван за лесен достъп на пътниците: нисък под, рампа и платформа за инвалидни и детски колички.

Комфорт

KENT C CNG предлага различни варианти на разположение на седалките. Светлият, елегантен пътнически салон, оборудван с изключително здрави седалки, осигурява удобно пътуване. Кабината на водача също е оптимизирана и осигурява отлични условия за работа.

Независимото окачване на предния мост, ABS, EBS и ASR предлагат засилена безопасност както за водача, така и за пътниците.