KENT C CNG СЪЧЛЕНЕН

Със съчлененият Kent CNG градският транспорт в пиковите периоди е практичен за пътниците и изгоден за операторите. Големите двойни врати в предната, средна и задна част на автобуса осигуряват лесно и удобно качване и слизане на пътниците. Елегантният му салон е с капацитет от 152 пътници. Той разполага със специално място за пътници с детски и инвалидни колички. Двигателят му Cummins е икономичен, а автоматичната скоростна кутия помага на водача да управлява автобуса лесно и безопасно по градските пътища.

Вид гориво

Природен газ

Макс. мощност

235 kW (320HP)

Дължина

18.75 m

Капацитет

до 152 пътника

Ефективност

Съчлененият Kent CNG е оптималното решение за ежедневния градски транспорт.

Той предлага най-големия капацитет в гамата с градски автобуси на Otokar (до 152 пътници). Със своите размери той е идеален за пиковите периоди на деня и икономически ефективен за операторите на градския транспорт. Големите двойни врати в предната, средна и задна част на автобуса осигуряват лесно и удобно качване и слизане на пътниците.
 

Комфорт

Ежедневното комфортно пътуване и безопасността са основни приоритети.

Съчлененият Kent CNG предлага на пътниците функционален и климатизиран салон. Ръчната рампа за инвалидни колички осигурява лесен достъп за хора с намалена подвижност. Широкото пространство на пътническия салон и неговият светъл интериор (може да бъде конфигуриран по различни начини) предлага лесно придвижване на пътниците за по-удобно пътуване.
 

Безопасност

Съчлененият Kent CNG е автобус, създаден за безопасност.
Ергономичното и комфортно пространство за водача предлага отлични условия за работа. Автоматичната трансмисия на Kent CNG помага на шофьорите да управляват автобуса плавно и безопасно по пътищата в града. Двигателят от ново поколение Cummins CNG Euro 6 OBD-E е икономичен и екологичен.