VECTIO C се предлага с две дължини - 9.30 м и 10.10 м, максималният му капацитет е 83 пътници, оборудван е с централна двойна врата, ръчна рампа и нисък под за лесен достъп. Независимото окачване на предния мост, ABS и автоматичната скоростна кутия правят автобуса лесен за управление в градския трафик.
 

Вид гориво

Дизел

Макс. мощност

204 kW (280 hp)

Дължина

9.26/10.10 м

Капацитет

до 83 пътници

Ефективност

Ефективност и надеждност за дългосрочна инвестиция.
Проектиран за пътуване в центъра на града, VECTIO C предлага високо ниво на комфорт както за водача, така и за пътниците.

VECTIO C е наличен в две дължини (9,26 метра и 10,10 метра) и е с редуцирана ширина (2,30 метра). Този автобус предлага отлична маневреност за пътувания в самия център на града. Максималният капацитет от 83 пътници и неговата надеждност го правят сигурна и печеливша инвестиция.

 

Комфорт

Благодарение на ниския си под и рампата за инвалидни колички VECTIO C предлага на пътниците просторен и леснодостъпен пътнически салон.

Безопасно, комфортно пътуване в града за всички.

Независимoтo преднo окачване, ABS и автоматичната скоростна кутия гарантират гладко, комфортно и безопасно пътуване както за водача, така и за пътниците. С просторния си интериор Vectio C е лесно достъпен благодарение на ниския под, ръчната или електрическа рампа за лица с намалена подвижност, широките си централни двойни врати и системата за накланяне.