Големият капацитет на Kent U LE го прави многофункционално решение за междуградски транспорт.

Макс. мощност

220 kW (300 hp)

Дължина

12.20 м

Вид гориво

Дизел

Капацитет

до 73 пътника

Капацитет

Със своята дължина от 12.20 метра KENT U LE е автобусът с най-голям капацитет (до 73 пътници) в гамата с междуградски автобуси на Otokar. Може да осигури 49 седящи места. Размерът му е идеален за редовни линии както за междуградски, така и за градски транспорт. Идеалният избор за автобусния автопарк.

KENT U LE е предпочитан от транспортните оператори, заради комфорта, който осигурява за междуградски пътувания.

Комфорт на водача

Следващото поколение двигател Cummins, в съответствие със стандарта EURO 6, е по-ергономичен и екологичен. Зоната за водача е удобна и предлага оптимални условия за шофиране както в града, така и извън него. Автоматичната скоростна кутия, функциите ABS и ECAS помагат на водачите да се движат гладко и безопасно.

Комфорт на пътниците

KENT U LE осигурява на пътниците просторен салон, в който те лесно се придвижват. Широките прозорци на автобуса осигуряват много светлина, за да може всеки да се любува на гледката, докато пътува. Рампата за достъп, която се разгъва от двойната врата, осигурява на пътниците с ограничена подвижност лесно качване и слизане. В зависимост от избраната конфигурация автобусът може да побере до 2 инвалидни колички.