NAVIGO U предлага всички предимства на туристическия автобус с ниски експлоатационни разходи. Наличен е по избор в две дължини (7.80 м и 8.40 м) и може да превози до 37 седящи пътници. Третата врата като опция и платформата за повдигане улесняват достъпа на пътници в инвалидни колички. Гъвкав и надежден, туристическият автобус NAVIGO U е идеален както за „шатъл“, така и за всички видове маршрути.

Макс. мощност

129kW (180 hp)

Макс. въртящ момент

1200 rpm

Дължина

7.80/8.40 м

Вид гориво

Дизел

Капацитет

до 37 пътника

Комфорт

NAVIGO U предлага на пътниците светъл интериор и комфортни седалки. Отделенията за ръчен багаж, както и големият багажник предлагат общ капацитет за съхранение от 3.20 m3. За да се улесни достъпа на пътници с намалена подвижност, е налична опция за повдигаща платформа. Автобусът е с различни приложения - училищен автобус или редовен автобус, като например „шатъл“.

Управление

Автобусът предлага комфорта на монококовото шаси и е оборудван с оптимизирана зона за водача. Пневматичната седалка, автоматичната скоростна кутия и регулируемият волан осигуряват идеални условия за пътувание по всякакви пътища. Двете отделения за багаж, предназначени за водача, също допринасят за повече пространство за съхранение.