TERRITO U

Проектиран да отговаря на широк спектър от приложения, TERRITO U може да побере до 63 пътници и предлага багажни рафтове и отделения с общ капацитет от 5 m³.
Елегантният интериор включва LED осветление и накланящи се седалки с кожени облегалки за глава. Двойна врата в средната част, зоната, запазена за пътници в инвалидни колички и повдигащата платформа (като опция) правят лесен достъпа на всички пътници. TERRITO U е оборудван с оптимизирани, надждни задвижващи системи, които предлагат намалени експлоатационни разходи и значителни икономии в разхода на гориво.
Управлява се лесно, благодарение на ръчната или автоматичната (като опция) скоростна кутия и независимото окачване на предните колела, което неутрализира друсането по неравни пътища.

Макс. мощност

238 kW (320 hp)

Макс. въртящ момент

2300 rpm

Дължина

12/12.6/13 м

Вид гориво

Дизел

Капацитет

до 63 пътника

Комфорт

TERRITO U предлага функционален дизайн и здравина, съчетани с отличен комфорт на борда. Достъпът и пътуването е лесн, благодарение на дизайна и оборудването в пътническия салон.

Просторен, с голяма двойна врата в средната част, TERRITO U дава приоритет на качването, слузането и движението на пътниците в автобуса, независимо дали са част от училищна група или пътници в редовна линия. Достъпът за лица с ограничена подвижност е също толкова лесен, благодарение на повдигащата се платформа (като опция). Елегантността на интериора се подчертава от LED осветление и накланящи се столове с кожени облегалки за глава.