VECTIO U е подходящ за широка гама от приложения, от междуградски линии до „шатъл". Автобусът предоставя многофункционално решение за оптимизация на вашия парк. Може да транспортира до 39 пътници с обем на багажа от 3.5 m³ по междуградски маршрути. Разнообразието от конфигурации на седалките позволява да използвате широкия интериор според вашите желания. Допълнителната централна врата позволява използването на повдигаща платформа за достъп на инвалидни колички. Независимото окачване на предните колела и ръчна или автоматична (по избор) скоростна кутия гарантират комфорт на водача и отлично управление.

Макс. мощност

221 kW (300hp)

Макс. въртящ момент

2100 rpm

Дължина

9.30 м

Вид гориво

Дизел

Капацитет

до 39 пътника

Функционалност

VECTIO U е подходящ както за редовна автобусна линия, така и за „шатъл“.

Автобусът е с дължина от 9.30 метра и съчетава функционалност с ефективност. Модулната конфигурация на седалките помага за оптимизиране на пространството и прави Vectio U многофункционален и рентабилен автобус.

Размерите му осигуряват просторни и удобни пространства за пътниците и водача.

Ефективност

Автобусът може да бъде оборудван (според предпочитанията) както с ръчна, така и с автоматична скоростна кутия. Силовият агрегат от следващо поколение (Euro 6) прави VECTIO U високоефективен и нискоемисионен автобус.

Комфорт

Във VECTIO U могат да се настанят до 39 седящи пътници.

Допълнителната врата в средната част позволява използването на повдигаща платформа, което улеснява достъпа на инвалидни колички. Пътническият салон е просторен и светъл. Капацитетът на VECTIO U може да се регулира в зависимост от това как са разпределени пътниците. На тяхно разполжение е и багажно отделение с обем от 3.5 m3. Независимото предно окачване и ергономично оптимизираната зона за водача позволява удобно шофиране по време на цялото пътуване.