VECTIO U LE

VECTIO U LE е компактен и практичен автобус. Може да бъде поръчан с различна конфигурация на седалките, за да отговаря на вашите нужди. Vectio U LE дава приоритет на лесния достъп, с нисък под, двойни врати в средната част и ръчно управлявана рампа. Пътническият салон е елегантен и просторен. Независимото окачване на предните колела и автоматичната скоростна кутия осигуряват гъвкаво и в същото време стабилно управление. Малкият радиус на завиване прави автобуса много маневрен. VECTIO U LE е напълно подходящ както за градско, така и за междуградско шофиране.

Макс. мощност

221 kW (300hp)

Макс. въртящ моемнт

2100 rpm

Дължина

9.30 м

Вид гориво

Дивзел

Capacity

до 33 пътника

Дизайн

VECTIO U LE е с елегантен дизайн, дълъг е 9.30 метра, предоставя модерен интериор и оборудване и е с капацитет до 33 седящи пътници.

Големите прозорци предлагат широк изглед навън. Двойната врата в средната част, ниският под и ръчноуправляемата рампа за инвалидни колички улесняват достъпа на пътници с ограничена подвижност. На борда, централна платформа осигурява пространство за инвалидни колички и бъгита.

Ефективност

Туристическият автобус VECTIO U LE е оборудван със следващо поколение високоефективен силов агрегат (EURO 6), който е идеален за междуградски пътувания. Автоматична скоростна кутия като стандарт, регулируемият кормилен волан и дори независимото предно окачване правят шофирането безопасно и приятно. В допълнение, малкият радиус на завой прави прави този лек, компактен автобус изключително маневрен.

Лесен достъп

Създаден да се движи по всякакви пътищя, VECTIO U LE може да бъде конфигуриран според желанията на клиента.

Негов приоритет е лесният достъп. Малката широчина (2,30 метра) на VECTIO U LE означава, че е много лесен за управление. Той е проектиран да се използва както в градски, така и в извънградски условия. Гъвкавата конфигурация на седалките и оборудването за хора с ограничена подвижност го правят идеално решение за задоволяване на ежедневните нужди на пътниците.