24.04.2024 12:00

С ПО-БЪРЗИ ТЕМПОВЕ ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА - Otokar Atlas разширява гамата си с два нови модела

С ПО-БЪРЗИ ТЕМПОВЕ ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА - Otokar Atlas разширява гамата си с два нови модела

С ПО-БЪРЗИ ТЕМПОВЕ ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА

Otokar Atlas разширява гамата си с два нови модела.

На стилно събитие в Истанбул Otokar представи две нови версии на гамата Atlas - с общо тегло 11т и 15т.
Досегашните модели 8.5т и 12т се радваха на голям успех в средната тежкотоварна гама.

С диверсификацията на портфолиото си компанията ще отговори на различни нужди на бизнеса, в преследване на амбицията си да постигне нови висоти в сектора.

ATLAS 11t

Най новото попълнение в семейството на Атлас е с най голямо общо тегло и максимален товар в своя клас.
Проектиран е за безопасен превоз на тежки товари. Мощният му двигател с висок въртящ момент осигурява отлична производителност както за късата, така и за дългата версия на конфигурация на осите. Катафорезното покритие на шасито осигурява неподражаема устойчивост на корозия и издръжливост.
Atlas 11 е единственият камион в своя клас, който предлага регулируема шофьорска седалка на въздушно окачване като стандарт. Обновената кабина предлага комфортно и широко пространство. Усъвършенстваните системи за сигурност включват EBS, LDWS, AEBS, ESC и ACC.
Оборудването му включва странични огледала с осветяване на зоната за качване, поставка за телефон, мощен климатик, дигитален тахограф и сензорно управление на светлините. Камионът е с рамери, подходящи за превоз на тежки товари по тесни улици. Предлага се с 3-годишна гаранция с неограничен пробег.

 

ATLAS 3D - 15t

Atlas 3D-15 е последният, 15 тонен, 3-осен член в семейството на средната гама тежкотоварни камиони.
Той предлага широко пространство в кабината, стилни и ергономични седалки, осигуряващи комфорт по време на дългите пътувания. Катафорезното покритие на шасито гарантира устойчивост на корозия и увеличена издръжливост.
Камионът се отличава с регулируемата шофьорска седалка с пневматично окачване- уникална функционалност за този клас, заедно със система с 10 колела и повдигаща се ос. Оборудван е със странични огледала с осветяване на зоната за качване, поставка за телефон, мощен климатик, дигитален тахограф и сензорно управление на светлините.
Atlas 3D 15t идва с предни и задни дискови спирачки и пакет от усъвършенствани системи за безопасност и помощ при шофиране - EBS, LDWS, AEBS, ESC, и ACC.
Предлага се с 3-годишна гаранция с неограничен пробег. Otokar Atlas 3D обещава висока производителност, нисък разход на гориво и ниски оперативни разходи.