Изпитаната и тествана надеждност, ниските оперативни разходи и вътрешното пространство с капацитет до 102 пътници правят KENT C икономично решение за оптимизиране на вашия автобусен парк. KENT C е просторен и практичен. Наличен е с 2 или 3 врати, с различна дължина и различна конфигурация на седалките. Това позволява да адаптирате капацитета му според вашите нужди. Интериорът е елегантен и разполага с модерна, напълно оборудвана зона за водача, която отговаря на всички критерии за ергономичност. Независимото окачване на предния мост, както и функциите за безопасност, като ABS, EBS и ASR, осигуряват плавно и стабилно шофиране.
 

Вид гориво

Дизел

Макс. мощност

221 kW (300 hp)

Дължина

10.80 / 12 м

Капацитет

до 102 пътника

Ефективност

Големият капацитет и ниските оперативни разходи на KENT C гарантират отлична ефективност.

KENT C е разумният избор за намаляване на оперативните разходи.
Предлага се в 2 дължини (10,80 m и 12 m). KENT C е надежден и икономичен. Благодарение на големия си капацитет (до 101 пътници) той бързо възвръща вложените инвестиции. И двата автобуса с различни дължини могат да бъдат оборудвани с дизелов двигател.

Безопасност

Функционален дизайн и здравина, съчетани с отличен комфорт на борда.
KENT C предлага различни варианти на разположение на седалките. Светлият, елегантен пътнически салон, който може да бъде оборудван с изключително здрави седалки, осигурява удобно пътуване на пътниците. Кабината на водача също е оптимизирана и осигурява отлични условия за работа.

Независимото окачване на предния мoст, ABS, EBS и ASR предлагат засилена безопасност както за водача, така и за пътниците.