Със своите компактни размери NAVIGO C може да се движи и по най-тесните градски улици. Задната част на пътническия салон е оборудвана с платформа за инвалидни колички и ръчно управляема рампа, която осигурява лесен достъп на всички пътници. Опцията автоматична скоростна кутия дава практично и гъвкаво решение за транспорт в града.
 

Вид готиво

Дизел

Макс. мощност

129 kW (180 hp)

Дължина

7.72 м

Капацитет

до 46 пътника

Ефективност

NAVIGO C е здрав и лесен за управление при ежедневното пътуване в града.

Малката широчина на автобуса (2.30 м) и високият ъгъл на атака го правят много маневрен, особено в тесните улички на старите квартали. С капацитета си до 46 пътници, този здрав автобус е снабден с рампа, която осигурява на всички лесно слизане и качване.

Компактните размери на Navigo C го правят идеален както за центъра на града, така и за шатъл.
 

Комфорт

NAVIGO C разполага с оборудване за лица с намалена подвижност и оптимизирана зона за водача, която осигурява комфорт за пътниците.

С платформата в задната част на автобуса и рампата за инвалидни колички, Navigo е достъпен за всички.
Navigo C предлага светъл пътнически салон. Автоматичното окачване и отличната видимост, предлагана от високата позиция на седалките, правят пътуването много комфортно. The Navigo C е оборудван с ръчно управляема рампа за лесно качване на пътниците с намалена подвижност. Снабден е и с платформа за инвалидни и детски колички в задната част.

Безопасност

NAVIGO C разполага с ергономична и просторна зона за водача. Механичната скоростна кутия Eaton ESO 6206 може да бъде заменена като опция с автоматична за едно безопасно и комфортно шофирне. Технологиите ABS, EBS и ASR на Navigo C предлагат подобрена цялостна безопасност при пътуване в населени места.